Kom och gläds med Äggröran!

Tro det eller ej – men det går mot vår! Och snart är påsken här och med den Äggröran, vår egen stora påskfestival. På påskafton 30 mars firar Äggröran 5-årsjubileum!

Runstensborna kan verkligen vara stolta över vad vi tillsammans åstadkommit. I år har t ex flera öländska företag och organisationer frågat om de får presentera sina nyheter på Äggröran, eftersom festivalen har ett grundmurat gott rykte för öländsk kvalitet och är en stor folkfest. Mer om detta följer!

Efter en jobbig höst har Runsten nu chansen att återigen visa upp sig – sina företag, sina barn och ungdomar, sina konstnärer och konsthantverkare, sina talanger, sina föreningar – allt det vi är stolta över och som gör det så bra att leva i Runsten!

Var med och gör 5-årsjubileet till en stolt Runstens-fest! Som vanligt är alla välkomna att bidra med idéer eller hjälpande händer. ”Äggledarna” är i full gång med programmet, som kommer att bjuda på flera roliga nyheter liksom favoriter i repris.

Thuressons är återigen Äggrörans huvudsponsor, vilket vi är glada och tacksamma för! Äggröran 2013 finns också på Facebook.

Har du förslag på aktiviteter? Eller vill du jobba med barnaktiviteterna, dela ut programblad, hjälpa till att servera, resa tält, sprida affischer -det finns massor att göra både före, under och efter festivalen, så hör av dig om du vill vara med och stötta Äggröran. Det finns alltid en plats för dig! Kontakta projektledaren Leif Rydberg, lefferydberg@msn.com, eller någon av de övriga i äggledningsgruppen.