Nyhetsbrev från Ägg-sexan 2 februari

Nu har vår lilla Äggledar-grupp, Ägg-sexan, träffats några gånger och mer faller på plats för var gång. Tack alla ni som hört av er med idéer och förslag inför årets Äggröra. Det vill vi ha mer av! Preliminärt blir årets tema ”lantbruk” – med allt från lantbrukare, traktorer, djur – och ägg, förstås! Läs mer

Vi har nästan fyllt behovet av Äggledare – som tar ett lite större ansvar för någon av alla aktiviteter. Det vi nu främst vill är att ni funktionärer hör av er. Vad vill/kan ni hjälpa till med under festivalen.

Annika Pieplow (0768-96 44 05) blir en av Äggledarna för barnaktiviteterna, så vill du hjälpa till med detta, tala med henne eller kontakta någon i äggledningen. Här kan vi aldrig bli för många. Målet är att var och en inte ska behöva jobba hela dagen.

Äggröran har alltid egen matservering på några platser – här behövs det också folk. Gunilla Johansson (0704-91 10 03) tar i år ansvar för serveringen i Församlingshemmet och Leif Rydberg (0725-30 78 86) ansvarar för kroppkakeförsäljningen. De behöver många medhjälpare, så anmäl ditt intresse så snart du kan. Även här är förhoppningen att vi blir så många att man inte behöver jobba mer än några timmar åt gången.

Meddela oss om ni känner till lokaler som kan användas, särskilt på vägen mellan skolan och Spjutterum och i Spjutterum. Den 26 mars kan det vara vinterkyla, så att komma inomhus kan vara uppskattat. Vi räknar inte med att kunna vara i någon av skolans lokaler i år.

Här på hemsidan kommer det löpande att läggas ut information om årets aktiviteter. Håll koll och meddela Christina Edler eller Anna Winberg (ansvarig för vår hemsida) om ni har intressant information om bygden, evenemang (även utanför Äggröran) eller om ni saknar något.

Söndagen den 21 februari kl. 18.00 är det Stormöte igen i Rungården. Då släpper vi årets nyheter och spikar de sista aktiviteterna. Vi bjuder på fika – och kanske underhållning?

Varmt välkomna önskar Ägg-sexan:

Susanne Forslund, Södra Runsten, samordnar, tel. 073-540 41 92,

Christer Svensson, Bjärby, ekonomi, e-post. christer@bjarby3.se

Christina Edler, Lopperstad, information/marknadsföring, 0708-23 23 39

Annika Åsman, Vanserum, marknad, försäljning, 0701-91 10 12

Tomas Zander, Södra Bäck, tel. 070 – 656 21 68

Christina Larsson, Spjutterum, e-post: christina.larsson@gyf.se

 

Runsten Öland

Runstens Intresseförening