Äggröran på gång för sjunde året

Påskafton – vad händer då? Äggröran i Runsten förstås! I år infaller påskafton lördag 4 april och förberedelserna är nu i full gång. Torsdagen den 5 mars kl. 18.30 i Rungården blir det ett stormöte för alla engagerade och intresserade.

Då kommer vi att informera om några bokade artister och visa ett utkast till program. Området kommer i princip att vara detsamma som förra året, med bland annat den populära Vedbacken för barnaktiviteter.

Antikt och loppis kommer att koncentreras till en gemensam plats, för att undvika att för många ”småloppisar” splittrar intrycket av Äggröran.

För dig som vill hjälpa till finns det alltid plats. Vi behöver bland annat funktionärer till Äggrörans egen mat-försäljning. Kan du tänka dig att hjälpa till med det – några timmar under påskafton eller med idéer, recept, matlagning – hör av dig till Leif Rydberg (0725-307886), som organiserar detta. I församlingshemmet och/eller skolan kommer vi att ha serveringen.

Även till barnaktiviteterna välkomnar vi medhjälpare, hör av er till Emma Jensen (skolans gympahall) eller Annika Svenneheim (Vedbacken) om ni känner för detta.

Text: Christina Edler, Susanne Forslund

Taggar:,

Spåra från din sida.